Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Gyógynövények

 
A Nyilas gyógynövényei A Nyilas gyógynövényei

Problémás oldala labilitása, és hogy időnként hatni tud rá a korunkra oly nagyon jellemző negativitás. Minden erejét igénybe kell vennie, hogy a jó úton haladjon, lelki békéjének elnyeréséért. Erősítse idegeit, és ha támadás éri ne reagáljon hevesen, tanuljon meg tízig számolni.

Tovább... »
A Skorpió gyógynövényei A Skorpió gyógynövényei

Azok a fertőzőbetegségek veszélyeztetik, amelyeknek kórokozói torkon-orron, nemi és ürítő szerveken keresztül támadnak. Kerülje azokat a területeket, helyzeteket ahol megfertőződhet. Általában bármely betegségből gyorsan gyógyul, mert képes titokzatos energiatartalékokat mobilizálni, és rendbe jönni.

Tovább... »
A Mérleg gyógynövényei A Mérleg gyógynövényei

Jól reagál a gyógyító zenére. Kísérletezze ki, hogy milyen művek szereznek számára örömöt és váltanak ki alkotókedvet. Jó hatással vannak rá a virágok, művészi tevékenységek, csendes beszélgetések, a lelki vagy arisztokratikus típusú emberekkel.

Tovább... »
A Szűz gyógynövényei A Szűz gyógynövényei

Gyenge szervei: a has területe, az emésztő rendszer, melyet túlterhel kötekedő természetével, házsártoskodásával, kicsinyességével, helytelen táplálkozásával. Egész életében figyeli egészségét, képes önmagán betegségtüneteket felfedezni, és önmagában szenvedést előidézni ok nélkül is, éppen ezért a legegészségesebb típus, túléli erősebb embertársait.

Tovább... »
Az Oroszlán gyógynövényei Az Oroszlán gyógynövényei

Minden erejével törekednie kell a mértékletességre, mivel betegségei zömét féktelensége, zabolátlansága okozza. Tüzessége miatt felszökhet a vérnyomása (galagonya, fokhagyma, levendula, és a fehér fagyöngy, mezei zsurlótea, majoránna, levendula illóolaj) továbbá a szíve, keringése (orbáncfű, galagonya, citromfű) mellett a gerincét, izmait (jóga, gyógytorna) is...

Tovább... »

1. / 2. oldal (13/14)

12 »