Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás
tovább az orvosmeteorológiához...

Impotencia/szexuális zavarok

1. / 2. oldal (13/19)

12 »

Fiatal vagyok az impotenciához! Fiatal vagyok az impotenciához!

Egy férfi számára bizonyára a legnagyobb kudarcélmények között szerepel, ha nem tud teljesíteni az ágyban. Az esetek többségében a merevedési gondok mögött lelki okok állnak, hiszen a férfiaknak a történelem során mindig harcra készen kellett állniuk, napjainkban ha nem is fegyverrel, de pszichológiai csatákat ugyanúgy vívnak, sőt az elvárások csak fokozódtak a külvilág...

Tovább... »
Merevedési zavarok és kezelésük Merevedési zavarok és kezelésük

Francia szexológusok, - pszichológusok és urológusok szakvéleményét és tanácsait szedte csokorba ebben a témában az E-Santé internetes egészségügyi portál.

Tovább... »
Az impotencia pszichés hátteréről Az impotencia pszichés hátteréről

Az impotencia hátterében gyakran húzódnak meg pszichés tényezők, de gyakran előfordul, hogy kizárólag pszichés okok miatt alakul ki. A pszichés okok miatt kialakuló merevedési zavar általában váratlanul csap le „áldozatára".

Tovább... »
Potencia gondok Potencia gondok

Magyarországon több mint félmillió férfit érint a potenciazavar. A potenciazavar kifejezés sokkal tágabb fogalom, mint az impotencia. Az előbbibe ugyanis beletartozik az átmeneti, illetve csak időszakos impotencia, a részleges erekció és a korai magömlés is.

Tovább... »
Erotikus bulimia Erotikus bulimia

Tiger Woods, Michael Douglas, Mick Hucknall, David Duchovny, Antonio Cassano. Bajnokok, színészek, rock-sztárok. Mi a közös bennük? Valamennyien éveken keresztül falták a nőket. De olyan szinten, hogy az már kimerítette a szex-függőség, egyfajta erotikus bulimia fogalmát.

Tovább... »
Alkalmi felsülés Alkalmi felsülés

Az impotencia, mint fogalom, a köztudatban kizárólag a férfiak problémájaként vonult be, pedig, ha kicsit más oldalról közelítjük meg a dolgot, a nők gyakrabban küzdenek kísértetiesen hasonló gondokkal.

Tovább... »
A prosztatarák-kezelés mellékhatása lehet az impotencia A prosztatarák-kezelés mellékhatása lehet az...

Csaknem bizonyosan felbukkannak a szexuális teljesítmény zavarai a prosztatarákkal kezelt férfiaknál - állapították meg öt évig tartó követéses tanulmányukban ausztrál kutatók.

Tovább... »
Ütőhullám terápia impotencia ellen Ütőhullám terápia impotencia ellen

Ugyanaz az ütőhullám, amely összezúzza a veseköveket, csak enyhébb változatban megszűntetheti a férfiaknál az erekciós diszfunkciót.

Tovább... »
A rendszeres fájdalomcsillapító szedése merevedési...

A Spine című szaklapban nemrég közzétett tanulmány arra hívja fel a figyelmet, hogy a rendszeresen szedett, receptre kapható fájdalomcsillapítók erekciós zavart okozhatnak a férfiaknál.

Tovább... »
A Viagra prosztatarák esetén is javítja a nemi...

A legújabb kutatás kimutatta, hogy azokban a prosztatarákos betegekben, akik a sugárkezelés előtt és után Viagrát szedtek, javult a nemi működés.

Tovább... »

1. / 2. oldal (13/19)

12 »